| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 23 de novembre de 2024


divendres, 17 de març de 2006
>

Tortosa converteix el mercat en un aparador gastronòmic de l’abadejo



GUSTAU MORENO. " Tortosa"

+ El cuiner Joan Forcadell va preparar tres plats amb abadejo al mig del mercat. Foto: g.m.
El cuiner Joan Forcadell, propietari del restaurant Rosa Pinyol, va ser ahir l’encarregat d’obrir les jornades gastronòmiques L’abadejo, del mercat al plat, que organitza l’associació de restauradors Plat i Got amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i l’associació de venedors del mercat central. Després de comprar els ingredients al mateix mercat, Forcadell va instal·lar una cuina al passeig central i va preparar plats cuinats amb abadejo. Els tres plats escollits ahir van ser una amanida d’abadejo amb taronja, abadejo a la planxa amb verdures i un suquet d’abadejo amb carxofa. En la mateixa línia, el president de Plat i Got, Marc Duran, va explicar que Forcadell havia acceptat «una proposta molt atrevida» per dijous que ve, ja que el cuiner tornarà a preparar diferents plats amb abadejo al passeig central del mercat. «La gent podrà portar els seus ingredients i Joan Forcadell els prepararà un plat que després es podran emportar a casa», va dir. Duran també va recordar que les jornades gastronòmiques de l’abadejo s’allargaran els pròxims tres caps de setmana als restaurants associats a Plat i Got.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.