divendres, 17 de març de 2006 > Tortosa converteix el mercat en un aparador gastronòmic de labadejo
GUSTAU MORENO.
" Tortosa"
+ El cuiner Joan Forcadell va preparar tres plats amb abadejo al mig del mercat. Foto: g.m.
|
El cuiner Joan Forcadell, propietari del restaurant Rosa Pinyol, va ser ahir lencarregat dobrir les jornades gastronòmiques Labadejo, del mercat al plat, que organitza lassociació de restauradors Plat i Got amb el suport de lAjuntament de Tortosa i lassociació de venedors del mercat central. Després de comprar els ingredients al mateix mercat, Forcadell va instal·lar una cuina al passeig central i va preparar plats cuinats amb abadejo. Els tres plats escollits ahir van ser una amanida dabadejo amb taronja, abadejo a la planxa amb verdures i un suquet dabadejo amb carxofa. En la mateixa línia, el president de Plat i Got, Marc Duran, va explicar que Forcadell havia acceptat «una proposta molt atrevida» per dijous que ve, ja que el cuiner tornarà a preparar diferents plats amb abadejo al passeig central del mercat. «La gent podrà portar els seus ingredients i Joan Forcadell els prepararà un plat que després es podran emportar a casa», va dir. Duran també va recordar que les jornades gastronòmiques de labadejo sallargaran els pròxims tres caps de setmana als restaurants associats a Plat i Got.
|