David Fernàndez: ‘Són uns cafres ignorants; necessiten un programa urgent i radical d’immersió democràtica i educativa’

  • El diputat de la CUP ha fet una intervenció indignada contra el nou atac del govern espanyol a la immersió lingüística a l'escola

VilaWeb
Redacció
06.05.2015 - 17:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La CUP ha atacat amb contundència la maniobra jurídica de l’estat espanyol contra la immersió. El diputat David Fernàndez ha dit que era ‘tupinada temerària i arriscada’ i ‘un acte d’imposició espanyolista amb rivet electoral’. Contra aquest ‘nou episodi de persecució anticatalanista’, Fernàndez ha cridat a la desobediència: ‘És un cop d’estat i els cops d’estat es desobeeixen i se’ls planta cara’, ha dit en la conferència de premsa conjunta amb CiU, ERC, el PSC i ICV-EUiA.

A més, ha dit que el govern espanyol i el ministre d’Educació, José Ignacio Wert, eren uns ‘cafres ignorants’ que havien de menester ‘un programa urgent i radical d’immersió democràtica i educativa’. 

Podeu veure el vídeo íntegre de la intervenció de Fernàndez ací:

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem