Poca neu a la Plana del Rosselló

  • Catalunya Nord està en alerta taronja, i s'ha anunciat que nevaria a la Plana del Rosselló, doncs bé, la neu ja ha arribat a Perpinyà (caient 1 hora i ha parat) ...>>
    Dt 3 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
03.02.2015 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Météo France confirma l’episodi de neu per tot el departament , però assegura que les quantitats de neu seran febles : d’1 a 2 cm a la Plana i sobre el litoral, de 2 a 5 cm cap els contraforts a 200 / 300 m d’alçada i de 10 a 15 cm sobre 600m. La vigilància Taronja és mantinguda fins a 15h00. Després el departament serà classificat en vigilància groga per  allaus i neu… El risc allaus, però, és elevat : de 4/5.

Aquest matí s’ha obert el Coll de Pimorent, però els equipaments especials son obligatoris a la entrada sud del túnel de Pimorent a la Croisade (N320), i de la Croisade al Pas de la Casa (RN20). Els transports de mercaderia per camions de més de 19 Tones, a la N320 de la Vinyola a la Croisade, i a la RN116 a partir de Prada de Conflent. Circulació delicada a la RN 116 entre Montlluís i la Guingueta d’Ix. a la RN 20 entre La Guingueta d’Ix i l’entrada al túnel de Pimorent i a totes les carreteres departamentals de Cerdanya, Capcir i l’Alt Conflent.

Continua tancat el Coll de Jou a la RD 14. també estan tancats el Coll d’Aussières a la  RD2  i el pas de nivell de la RD59a.

Qualsevol dubte? Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest. Consulteu també els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d’aquí.

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem