El comparador més complet de ‘smartwatches’

  • El portal Gizmag en compara mitja dotzena, des de tots els angles possibles

VilaWeb
Redacció
05.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 2014 ha estat l’any de la consolidació dels ‘smartwatches’, l’emergent sector d’aparells intel·ligents i portables que ja té propostes dels principals fabricants. Mentre s’espera que el rellotge intel·ligent d’Apple sigui una realitat, el portal Gizmag n’ha fet un recull i els compara perquè tothom qui pensi de comprar-se’n un pugui saber-ne les grans característiques.

Se n’hi comparen sis, considerats els millors del mercat quant a qualitat i preu: el ZenWatch d’Asus, el Gear S de Samsung, el Moto 360 de Motorola, el G Watch R de LG i els dos models del Pebble.

Es comparen segons el software, el nivell de connexió, la compatibilitat amb mòbils Android, Apple i Windows Phone, la mida i el pes, els materials amb què s’han fet, els colors disponibles, si tenen botons i pantalla tàctil, la mida i resolució de pantalla, el control de veu i el teclat virtual, la gestió de notificacions i missatges, la resistència a l’aigua, la durada de la bateria, si porten càmera, l’espai d’emmagatzematge i el processador, si disposen d’altaveu i, és clar, el preu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any