A qui ‘assessorava’ Sánchez-Camacho el 9-N?

  • Rebombori per unes declaracions de la presidenta del PP català en un reportatge de Cuatro

VilaWeb
Redacció
13.11.2014 - 11:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Continua la polèmica sobre la suposada connexió entre Alícia Sánchez-Camacho i la fiscalia en relació amb la querella contra Artur Mas i consellers de la Generalitat. Ja hi ha un altre element controvertit. El programa ‘La otra red‘ de Cuatro va publicar ahir un reportatge en què l’advocada Montse Suárez, ex-representant de l’organització ultra Manos Limpias, viatjava a Catalunya el 9 de novembre. Suárez es troba Sánchez-Camacho a l’estació de Sants i, en una breu conversa, Camacho insinua que assessora la fiscalia.

La conversa fa així:

—Alícia Sánchez-Camacho [A. S-C.]: Ens han dit que no complirien les ordres del fiscal, que no donarien les dades dels col·legis, i això són pràctiques antidemocràtiques.

—Montse Suárez [M. S.]: Això ja és delicte.

—A. S-C.: Això ja passa de taca d’oli.

— M. S.: Sí, ja és desobediència.

— A. S-C.: I jo així els assessoro: o actuen o és que jo pràctiques antidemocràtiques no les puc pas tolerar, no ja com a política sinó com a ciutadana.

Arran del rebombori que han causat a la xarxa i a les ràdios aquestes declaracions, fonts del PP català citades per RAC-1 han indicat que Camacho volia dir que assessorava la direcció espanyola del PP.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any