Els Mossos d’Esquadra lliuren a la Fiscalia la relació de locals públics on s’estan celebrant les votacions

  • El conseller Ramon Espadaler assenyala que han atès el requeriment 'amb tota normalitat

VilaWeb
ACN
09.11.2014 - 14:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha explicat que els Mossos d’Esquadra, a instàncies de la Fiscalia del Tribunal Superior de Catalunya, han lliurat aquest diumenge al matí la relació de locals públics propietat de la Generalitat on s’estan celebrant les votacions del 9-N. Espadaler ha assenyalat que la tasca de recopilació de dades l’ha realitzada el Departament de Governació qui ha hagut de discriminar entre aquells que eren públics i d’altres que eren privats o propietat d’altres institucions.

El conseller ha destacat que han atès el requeriment ‘amb tota normalitat’. Espadaler ha fet aquestes declaracions des de Sant Quirze de Besora a l’institut on ha exercit el seu dret a vot.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem