300 contes per a un Tricentenari: La lliçó de la guilleta

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

VilaWeb
27.09.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una vegada hi havia una guilla que va tenir molts fills, molts, potser massa. La guilla patia que no n’hi hagués algun que acabés passant gana. En veure la preocupació que tenia la guilla, el llop de seguida se li va adreçar per dir-li que ell es podia afillar alguna de les guilletes que havia tingut. Així, ningú no hauria de passar gana. La guilla va estar-hi d’acord i el llop es va endur una de les guilles petites. I, dit i fet, li va ensenyar a caçar. Com es van entendre la guilleta i el llop? Ho sabreu parant atenció al conte d’avui: La lliçó de la guilleta.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem