PP, C’s i SCC apadrinen la presentació d’un llibre d’una editorial filonazi

  • Alberto Fernández Díaz (PP), Javier Nart (Ciutadans) i J. R. Bosch (SCC) seran a la presentació del llibre 'Nos duele Cataluña. 15 españoles con 'seny'', editat per Galland Books

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.09.2014 - 10:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La flor i nata de l’unionisme espanyol a Catalunya apadrinarà aquest vespre la presentació d’un llibre publicat per una editorial filonazi i de llibres militars. El llibre en qüestió es titula ‘Nos duele Cataluña. 15 españoles con ‘seny” (Galland Books). N’ha fet el pròleg Albert Boadella i hi han contribuït personatges com ara el ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, Arcadi Espada, Rosa María Calaf, Carmen Rigalt, Javier Algarra, Francisco Marhuenda, Albert Rivera, Alejo Vidal-Quadras, Javier Nart, Félix de Azúa i Francesc de Carreras.

A la presentació d’avui, que havia estat promoguda per Societat Civil Catalana a Twitter i a l’agenda de la seva web, no se sap si es farà perquè han eliminat l’anotació a l’agenda del web. Hi havien d’intervenir Alberto Fernández Díaz (PP), Javier Nart (Ciutadans) i Josep Ramón Bosch (SCC), a banda l’autora, Begoña Marín. S’havia programat a l’hotel Atenea de Barcelona (carrer de Joan Güell, 207-211) a dos quarts de vuit del vespre.

Ací teniu el piulet amb què Societat Civil Catalana convoca l’acte:

L’editorial Galland pren el nom d’Adolf Galland, un pilot de caça de la força aèria alemanya (Luftwaffe) durant la Segona Guerra Mundial. Ací en teniu una foto:

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem