La premsa italiana esbomba la crisi matrimonial de Juan Carlos i Sofia

  • Els diaris italians asseguren que la casa reial anunciarà aviat el divorci

VilaWeb
Redacció
02.09.2014 - 16:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de l’abdicació de Juan Carlos el juny proppassat, continuen els escàndols a la casa reial espanyola. Ara uns quants diaris italians diuen que molt aviat s’anunciarà el divorci de Juan Carlos i Sofia. El diari La Repubblica explica que des de la proclamació de Felipe ningú no els ha tornat a veure junts: Sofia ha passat les vacances a Palma i no ha coincidit amb el seu marit en cap moment. 

També recorda que des de fa temps tots dos viuen en ales separades de la Zarzuela i només es comuniquen mitjançant sengles secretaris.

La versió italiana del Huffington Post també en parla: ‘L’adéu a la corona significa per a Sofia l’adéu a les formalitats, als deures familiars i sobretot a les mentides per a mantenir les aparences. Durant anys, de fet, l’ex-reina ha sofert la traïció del seu marit en silenci.’

El Mundo ha provat de posar-se en contacte amb la casa reial, però no n’ha obtingut declaracions.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem