La PAH fa el primer escarn silenciós a un acte del PP a Mollet

  • Una trentena de manifestants han entrat a la plaça on els populars celebren una botifarrada quan Fisas i Sánchez-Camacho ja havien marxat

VilaWeb
ACN
11.05.2014 - 12:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ho havia avisat. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) havia anunciat escarns silenciosos en actes del PP durant aquesta campanya. I Mollet ha estat el primer lloc on s’han presentat a la trobada dels populars. Una trentena d’activistes amb pancartes de protesta per les execucions d’hipoteca i els desnonaments han entrat a la plaça Prat de la Riba de Mollet, on el PP celebra una botifarrada i espectacles amb les Cases Regionals, s’han ubicat en un dels laterals i allà s’han quedat en silenci mostrant les consignes escrites. La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat, Santi Fisas, hi havia estat a l’acte però ja havien marxat quan la PAH ha arribat.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem