Tres-cents contes per a un tricentenari: Carn cuita

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

VilaWeb
Redacció
02.04.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

…En aquell poble, la gent vivia amoïnada per l’ós, que feia dies que els voltava, flairant la carn cuita que sortia de les xemeneies. La gent va decidir fer fogueres, per espantar-lo, perquè als óssos no els agrada el foc. L’animal se’n va allunyar, però la dèria de tastar la carn cuita no se li’n va anar pas. Volia coure carn i menjar-ne, com feien aquells homes que semblava que en gaudien tant. I ho va aconseguir, però el resultat no va ser pas el que ell s’esperava. Voleu saber per què? Bé, val més que us ho expliqui el rondallaire Albert Estengre.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem