Toni Bolaño: ‘Pasqual Maragall sabia què votava?’

  • L'ex-cap de comunicació de Montilla ataca Jordi Martí, que acusa d'utilitzar l'ex-president en les primàries del PSC

VilaWeb
Redacció
01.04.2014 - 09:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Toni Bolaño, cap de comunicació de José Montilla quan era president de la Generalitat, ha afegit més llenya a la polèmica de les primàries del PSC a Barcelona. Bolaño va acusar ahir al vespre Jordi Martí d’haver utilitzat Pasqual Maragall. En una tertúlia al programa ‘La Rambla’ de BTV, va dir, fent referència a la malaltia de l’ex-president: ‘Això que diuen que va votar gent sense saber què votava… Ara diré una cosa molt cruel, però el president Maragall sabia què votava? Em sembla una vergonya i una indecència això que va fer el senyor Jordi Martí.’

Pasqual Maragall, que fa anys que va anar virant cap a l’independentisme i va donar suport tant a la consulta d’Arenys de Munt del 2009 com a la Via Catalana del 2013, va expressar el suport a Jordi Martí en les primàries de dissabte.

Les paraules de Bolaño van suscitar molta indignació a les xarxes socials mentre es feia el programa, i el presentador, Daniel Domenjó, li ho va fer saber. Aquesta és la reacció que va tenir:

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem