14.03.2014 - 20:00
Diuen que a Vallfogona de Riucorb, a la Conca de Barberà, cuinen les perdius com ningú més sap fer-ho. Potser per això el rector, amb vista a la festa major, en va comprar dues i li va demanar a la majordoma que les cuinés, que se les menjarien ell mateix i un predicador que volia convidar per la festa. La majordoma va cuinar les perdius, però ve’t-ho aquí que algú se les va cruspir abans de ser servides a la taula. És que feien una olor tan bona… Ai… Però resulta que ni el rector ni el predicador, que les esperaven asseguts a la taula, no van saber-ho mai. Com és possible? Ho hauríeu de preguntar a l’escolanet que havia a la rectoria, que de tan viu que era va enginyar una estratègia excel·lent. L’Albert Estengre us ho explica en el conte d’avui.
VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.