Els bombers encerclen el foc de Collserola

  • L'incendi forestal afecta unes quatre hectàrees · Els veïns desallotjats ja poden tornar a casa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.12.2013 - 21:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els bombers han aconseguit encerclar el foc de Collserola que des de les 18.20 de la tarda d’aquest dijous afecta unes quatre hectàrees de massa forestal a la zona de Monbau, a la serra de Collserola. El vent complica les tasques d’extinció, i tot i que els bombers han tirat diverses línies i tenen el foc encerclat, han d’estar pendents dels salts del foc per evitar que es torni a encendre en altres punts.

Les flames han obligat a desallotjar una seixantena de veïns dels carrers Saldes i Sagàs, que a quarts de deu del vespre ja han pogut tornar a casa. També ho han pogut fer els qui havien estat desallotjats a la tarda del carrer Ceràmica, zona on sembla que hauria començat el foc. 

Les flames avançaven en dos fronts, un cap a la ronda de Dalt i l’altre cap a l’Arrabassada, però cap a les vuit del vespre els bombers informaven que el primer ja no estava actiu. Pel que fa al segon, obliga a tallar la carretera de l’Arrabassada en els dos sentits de la marxa, i ha fet necessari desallotjar, també de manera preventiva, seixanta persones dels carrers Saldes i Sagàs, al barri de Sant Genís.


Twitter s’ha omplert en pocs minuts de comentaris i fotografies sobre l’incendi. 


Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho