Les Estrenes: Ridley Scott torna a la gran pantalla amb ‘El consejero’

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
29.11.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ridley Scott, director de films històrics com ‘Alien’ o ‘Blade Runner’, torna amb ‘El consejero’. Un film que arriba a les cartelleres amb un repartiment de luxe encapçalat per Brad Pitt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penélope Cruz i Javier Bardem. L’estrena coincideix amb el documental d’Albert Solé ‘Els records glaçats’, que narra la tornada a l’Antàrtida 25 anys després de l’oceanògrafa Josefina Castellví, la primera dona de la història que va ser cap d’una base antàrtica en els anys 80.

> The Counselor (‘El consejero’). Direcció: Ridley Scott. Intèrprets: Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem; Natalie Dormer, Cameron Diaz, Penélope Cruz. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un jove advocat passa per dificultats econòmiques i decideix introduir-se en el món de la droga per guanyar diners ràpidament. (Vídeo).

> Els records glaçats. Direcció: Albert Solé. Gènere: Documental. Esbós: Josefina Castellví torna per darrera vegada a l’Antàrtida als 79 anys per acomiadar-se del seu paradís perdut. L’oceanògrafa parla de la seva epopeia personal viscuda fa trenta anys, quan va capitanejar la base antàrtica. El film mostra a una dona vitalista que lluita per reivindicar el treball fet i l’esperit utòpic del tractat antàrtic. En català. (Vídeo).

> Diamantes negros. Direcció: Miguel Alcantud. Intèrprets: Setigui Diallo, Hamidou Samake, Guillermo Toledo. Gènere: Drama. Esbós: Amadou i Moussa són dos nois de Mali que somien en convertir-se en estrelles de futbol. Un observador els descobreix i els hi obre les portes per jugar professionalment a Europa. Tot i això, el que semblava que seria un somni dolç, es convertirà en una amarga experiència a la seva arribada a Espanya. (Vídeo).

> The World’s End (‘Bienvenidos al fin del mundo’). Direcció: Edgar Wright. Intèrprets: Rosamund Pike, Feyi Babalola; David Bradley, Simon Pegg, Martin Freeman. Gènere: Comèdia. Esbós: Fa vint anys cinc adolescents no van aconseguir arribar al darrer pub del recorregut el dia de la seva graduació. Ara intentaran acabar allò que no van poder fer però no els serà gens fàcil: a la població comencen a succeir fenòmens paranormals. (Vídeo).

> Viral. Direcció: Lucas Figueroa. Intèrprets: Aurora Garrido, Dafne Fernández, Amparo Valle; Juan Blanco, Miguel Ángel Muñoz, Pablo Rivero. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un jove aturat guanya el premi de viure una setmana a l’FNAC amb les xarxes socials com a únic contacte amb l’exterior. La seva estada serà retransmesa en directe per Internet, incloent-hi els successos estranys que hi passen a la nit. (Vídeo).

> Jappeloup (‘Jappeloup. De padre a hijo’). Direcció: Christian Duguay. Intèrprets: Marina Hands, Lou de Laage, Marie Bunel , Guillaume Canet, Daniel Auteuil, Tchéky Karyo. Gènere: Drama. Esbós: L’advocat Pierre Durand decideix abandonar-ho tot per dedicar-se al salt d’obstacles. Ho aposta tot per un jove cavall, Jappeloup, amb el qual ningú hi té gaire fe. Tots dos emprendran un camí de treball, sacrifici i superació. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any