La premsa internacional interpreta la carta de Rajoy com un no

  • Recull de titulars de diaris del món sobre la resposta del president espanyol a Artur Mas sobre la possibilitat de fer una consulta

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.09.2013 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La carta de Mariano Rajoy en resposta a la que li havia enviat el president Artur Mas demanant de fer una consulta es limita a contestar amb evasives, proposant de dialogar dins el marc legal actual, però sense ni tan sols esmenta la proposta de Mas. La resposta s’interpreta com una negativa a la consulta, i així també ho ha interpretat la premsa internacional. Heus-ne ací un recull de titulars:  

The Washington Post: Spain’s PM rejects referendum sought by separatists in wealthy Catalan region (El president espanyol rebutja el referèndum sol·licitat pels separatistes de la rica regió catalana).

The New York Times: Spain Bars Catalan Independence Vote (Espanya veta que Catalunya voti sobre la independència).

Al-Jazeera: Spanish prime minister rejects bid for Catalonia’s independence (El president del govern espanyol rebutja l’intent d’independència de Catalunya).

PressTV: Spain rejects referendum request for Catalan independence (Espanya rebutja la petició de referèndum per a la independència catalana).

Reuters: Spain’s Rajoy offers Catalonia talks, but no independence vote (Rajoy ofereix diàleg a Catalunya, però no votar la independència).

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem