Quins trams de la Via Catalana queden per omplir?

  • La Via Catalana ja és plena a les Terres de l'Ebre

VilaWeb
Redacció
20.07.2013 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Via Catalana cap a la Independència ja ha quedat gairebé plena, quan encara queden quatre dies per l’Onze de Setembre. Encara hi ha lloc en alguns trams, al Penedès, que fins ara eren plens i que ara són quasi plens per l’efecte de transvasament d’inscrits cap a les Terres de l’Ebre. La crida de l’ANC per omplir els trams del sud del Principat ha tingut efecte i ara els trams ebrencs de la cadena humana ja són tots plens. Tan sols queda lloc en una trentena de trams, entre el 332 i el 363, entre Vilafranca i l’Ordal.

Tot amb tot, l’Assemblea Nacional Catalana manté la crida a tothom que hi vulgui participar i que no s’hi hagi pogut inscriure a participar-hi de totes maneres, al tram que sigui. ‘És un projecte inclusiu, participatiu i obert: si un indecís vol afegir-s’hi a última hora, podrà fer-ho’, deia aquesta setmana el responsable de logística de l’ANC, Ferran Civit. Si hi ha més participants, per més que no estiguin inscrits, es faran més fileres en els trams, i la densitat de la cadena humana serà més gran.

L’organització també demana a tots aquells inscrits que vagin als trams on s’han apuntat, per evitar d’aquesta manera que quedi cap baula de la cadena buida i que la connexió i la continuïtat de la Via Catalana sigui ininterrompuda al llarg dels més de quatre-cents quilòmetres de llargària.

Per a saber quan convé anar fins al tram, quanta estona durarà la cadena humana i quines recomanacions de mobilitat i sanitàries fa l’ANC, entre més informació, consulteu aquest manual d’instruccions de la Via Catalana.

Vegeu també: Consells de salut i seguretat als participants de la Via Catalana

>> Podeu inscriure-us al recorregut de la Via Catalana omplint aquest formulari. Per al ramal valencià, cliqueu ací. I per al tram de Catalunya Nord, la informació és ací.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem