CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA compartiran una part de les esmenes a la totalitat a la llei Wert

  • Les quatre formacions celebren la unitat política i la voluntat comuna de defensar el model educatiu català, la immersió i les competències de la Generalitat

VilaWeb
Redacció
07.06.2013 - 18:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El front polític comú en defensa del model d’escola catalana al congrés espanyol fa un pas més, diputats de CiU, PSC, ERC i ICV-EUiA al parlament i a les corts espanyoles s’han reunit aquesta tarda a Barcelona i han decidit que les quatre formacions inclouran en les esmenes a la totalitat que preparen contra la llei Wert uns paràgrafs redactats de forma conjunta.

Així intentaran defensar la LOE –la llei educativa vigent fins a l’aprovació de la LOMCE del govern del PP–, la immersió lingüística, les competències de la Generalitat i el model educatiu català. Aquesta unitat d’acció s’ampliarà posteriorment buscant presentar de forma conjunta ‘el màxim nombre d’esmenes parcials’ en el tràmit de la LOMCE.

 

Més informació: La cimera educativa assegura el consens contra la llei Wert

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem