Més de mil cinc-cents corredors a la primera cursa per la independència

  • S'ha fet a Cardedeu (Vallès Oriental) · S'hi ha viscut un gran ambient festiu i reivindicatiu, amb centenars d'estelades

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.05.2013 - 21:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de mil cinc-cents atletes han participat avui a Cardedeu en la cursa de la Fira de Sant Isidre, de deu quilòmetres, la primera que forma part del circuit ‘Corre per la Independència‘. La iniciativa, de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma pro-Seleccions Esportives Catalanes, ha estat un èxit rotund i Cardedeu s’ha omplert d’estelades, enmig d’un gran ambient reivindicatiu. Un bon gruix dels corredors han volgut manifestar el suport a la independència exhibint estelades i la samarreta del circuit, que s’ha presentat avui.

Al davant de la samarreta hi ha el lema ‘Corre per la independència’ i el logotip de l’Assemblea; i a les mànigues, l’emblema del circuit i el logotip de la Plataforma pro-Seleccions Esportives Catalanes.

Abans de començar la cursa s’han venut dues-centes cinquanta samarretes. A més, algunes autoritats, com la batllessa de Cardedeu, Calamanda Vila, en duien una de posada en el moment de lliurar els premis.

La cursa de Cardedeu ha estat la primera de les cinc curses que puntuaran a la classificació del circuit ‘Corre per la Independència’. Les altres quatre seran: la de la Vila Olímpica, el 30 de juny; la cursa de l’Espluga, el 27 de juliol; la Ronda 43, a Mataró, l’11 de setembre; i la cursa Correstel, Concabella a Agramunt, el 12 d’octubre.
 
Avui, a Cardedeu, el guanyador de la cursa ha estat Mohamed Benhmbarka, seguit d’Otmane Btaimi i Nacho Cáceres. Dels atletes inscrits al circuit, els més ràpids en categoria masculina han estat: David Marginedas, Xavi Arenas i Martí Boix. En categoria femenina, Maria Marcé, Anna Fonoyet i Irina Mas. Podeu consultar les classificacions completes i els punts del circuit ací.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any