‘Anima Mediterrània’ de Xavier Mollà, millor llibre de cuina del Mediterrani

VilaWeb

Redacció

25.02.2013 - 22:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Xavier Mollà torna carregat de París, on ha aconseguit el XVIII Gourmand World Cookbook Awards, en la categoria de cuina mediterrània, lliurat aquest cap de setmana dins la Paris Cookbook Fair, la fira internacional del llibre culinari. El premi al millor llibre de cuina del Mediterrani l’ha obtingut per Ànima Mediterrània, en què Mollà és autor de les fotografies que il·lustren els textos de Bernd H. Knöller, gerent del restaurant Riif de València posseïdor d’una estrella Michelin, coautor del volum.

El llibre ja va aconseguir el mes de desembre passat el premi Gourmand World Cookbook Awards corresponent a l’estat espanyol.

‘Ànima Mediterrània’ no és un llibre de cuina, sinó un llibre de fotografia i de cuina mediterrànies, expliquen els autors. Les receptes s’acompanyen de fotografies de cada plat tal i com el fa Bernd H. Knöller, però també de fotografies dels ingredients i del procés de preparació. Al llibre hi trobarem a més altres imatges de l’obra personal de Mollà relacionades amb el món mediterrani.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem