RTVV anunciarà els acomiadaments a Canal 9 dissabte per correu electrònic

  • La direcció està reunida amb els representants sindicals aquesta vesprada

VilaWeb
Redacció
07.02.2013 - 17:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) notificarà dissabte a tots els treballadors de TVV i als que presten serveis a la televisió pública si han resultat afectats per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que s’està aplicant a l’entitat, segons ha dit la direcció de l’empresa. Les comunicacions es faran per correu electrònic a partir de les deu del matí.

El procediment escollit per a comunicar els acomiadaments -el correu electrònic- ja es va fer servir en les notificacions a la ràdio (RAV) i a l’Ens, expliquen l’empresa en un comunicat enviat abans de la reunió que fan aquesta vesprada representants de la direcció i el comitè d’empresa.

S’enviarà un correu electrònic tant al compte de correu corporatiu com a l’adreça de correu personal si ha estat comunicada a l’empresa. A més, la informació també estarà disponible a través de l’àrea privada del Portal IP de la intranet de l’empresa.

Els primers acomiadaments a la Televisió Valenciana previstos en l’ERO de Ràdio Televisió Valenciana seran efectius a partir de l’11 de febrer, segons fonts sindicals.

L’empresa no ha precisat quants treballadors seran despatxats –a l’informe que va presentar a l’autoritat judicial es parlava d’un màxim de 916–, però sí que en resultaran afectats tots els departaments.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any