López Tena: ‘Mas i Mas-Colell són incompetents, fracassats i sense poble’

  • El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència és del parer que haurien de dimitir i ser substituïts per qui decideixi el seu partit

VilaWeb
Redacció
29.08.2012 - 16:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

-Quina alternativa al rescat tenia el president Artur Mas? 

L’alternativa era haver governat bé, no haver acumulat la quantitat de deute que han acumulat. Han augmentat el deute deu mil o dotze mil milions d’euros, un terç més del que hi havia acumulat dels trenta anys anteriors. Un cop arribats a aquesta situació, haurien d’haver retallat les estructures clientelars de la Generalitat. Les persones que CiU ha nomenat a dit, tant a la Generalitat com a la resta d’administracions públiques. En comptes d’haver retallat serveis socials, haurien d’haver deixat de governar Catalunya com si fos Sicília. 

D’una altra banda, Mas va anar a les eleccions amb la proposta de pacte fiscal i en dos anys no ha fet res. I, encara més, des de Solidaritat hem proposat diverses vegades que no s’ingressin a l’estat les retencions d’IRPF i de la seguretat social dels funcionaris, l’IVA i tots els impostos que paga la Generalitat en el sentit més ampli. Amb aquests diners, no hauríem arribat fins aquesta intervenció. Però Convergència hi ha votat en contra una vegada i una altra. 

El president i el conseller d’economia són incompetents, fracassats i sense poble. Haurien de dimitir i ser substituïts per qui el seu partit decideixi.

Les altres respostes:

Martínez-Sampere: ‘Entenem que el govern s’aculli a aquest fons, no quedava alternativa’

Laia Ortiz: ‘Cal plantar-se i dir que els objectius de dèficit són inassumibles’

Anna Simó: ‘L’opció d’ERC és hisenda pròpia unilateral o referèndum d’independència’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any