L’arribada de la Flama del Canigó a Barcelona, per VilaWeb TV

  • VilaWeb ha emès un programa especial de les cinc de la tarda a les nou del vespre des de la plaça de Sant Jaume

VilaWeb
Redacció
23.06.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb TV ha emès aquest dissabte un programa especial de les cinc de la tarda a les nou del vespre des de la plaça de Sant Jaume de Barcelona, per a celebrar Sant Joan. El programa ha ofert en directe, també a través de Youtube, l’arribada de la Flama del Canigó, a les 19.30, i la rebuda que li ha fet l’ajuntament, els Gegants de la Ciutat i l’Àliga de Barcelona (més informació ací).

Prèviament, des de les cinc de la tarda VilaWeb TV s’ha ofert des d’un plató instal·lat a la plaça un programa especial en directe, amb entrevistes amb protagonistes de la festa i connexions amb Alacant, Ciutadella de Menorca i l’Alguer, tres ciutats on també es viu intensament la festa de Sant Joan. Entre els entrevistats hi havia membres de les comissions de fogueres de la ciutat, la presidenta d’Òmnium Muriel Casals i el tinent de batlle de Cultura de Barcelona, Jaume Ciurana. També hi ha hagut actuacions musicals a càrrec d’Enric Montsant i l’Orquestrina de l’Encant, de la carillonista del Palau de la Generalitat (que ha interpretat a les sis en punt la peça ‘Muntanyes del Canigó’) i de la Banda de Vinaixa.

Després de l’arribada de la flama, l’acte s’ha acabat amb l’envolament de globus i l’encesa de les flames, que s’han portat corrents als barris de la ciutat per a encendre les fogueres.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any