Matthew Tree a la Casa de la Generalitat

  • Dc. 29 de febrer del 2012
    Des de fa uns mesos, la Casa de la generalitat a Perpinyà organitza encontres amb escriptors de Catalunya Sud, avui dimecres ens visitarà Matthew Tree.

VilaWeb
Redacció
29.02.2012 - 06:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest és un programa amb el qual, la Casa de la Generalitat, vol donar a conèixer la literatura catalana, i rep el nom de ‘Una hora amb…. ‘. Així avui dimecres, donarà la possibilitat al públic nord-català de descobrir Matthew Tree, una personalitat molt original del paisatge literari i mediàtic de Catalunya Sud. Aquesta trobada, que tindrà lloc a les 18h30 a la Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria a Perpinyà, és possible gràcies a una col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes.

Matthew Tree, nascut a Londres el 1958 i de nacionalitat britànica, escriu en català des de fa més de vint anys. Escriptor eclèctic, polemista reconegut pel seu talent, la seua pugnacitat i la seua ironia, ha publicat novel·les, assajos i reculls de cròniques de temàtica diversa, com ara el racisme, el treball, la religió o, és clar, Catalunya. Com a mínim catalanista, o fins i tot segurament independentista convençut, acaba de publicar a Barcelona ‘Com explicar aquest país als estrangers’, un llibre divertit i apassionat sobre el present i el futur de Catalunya.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem