El Mobile World Congress és l’aplec més important de delegacions ministerials després de l’ONU

  • L'edició del 2012 espera aplegar més de 400 delegats ministerials i caps d'organismes reguladors de 140 països

VilaWeb
Redacció
26.02.2012 - 11:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’associació GSMA, que representa més de 800 operadors de mòbil a tot el món, espera atraure al Mobile World Congress (MWC) més de 400 delegats ministerials i d’organismes reguladors de 140 països diferents, incloent uns 60 ministres. Participaran en el programa ministerial del congrés, que té com a objectiu que els líders del sector de la telefonia mòbil i els polítics discuteixin estratègies de futur.

Així mateix, pretén parlar del potencial de la tecnologia sense fils d’accelerar el creixement econòmic i el desenvolupament social. En paraules de John Hoffman, el conseller delegat de GSMA, el MWC serà l’escenari de l’aplec més important de delegacions ministerials després de les reunions de l’ONU.

En l’edició del 2011, més de 55 ministres i 75 caps d’organismes reguladors de 131 països diferents van participar en el programa ministerial del congrés. Hi van participar representants del Banc Mundial, de la Comissió Europea i de la Unió Internacional de Comunicacions (ITU).

Al programa ministerial del congrés només s’hi pot accedir amb invitació. La Generalitat de Catalunya és la patrocinadora de l’espai en què es duran a terme les reunions. Els altres espònsors són les empreses Ericsson, Huawei, STC i KT.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem