Francisco Camps, sense l’homenatge del PP a Oriola

  • Els organitzadors el suspenen perquè el president Fabra no hi assistirà

VilaWeb
Redacció
09.02.2012 - 09:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els membres del PP valencià més afins a Francisco Camps li havien preparat un sopar d’homenatge que s’havia de fer demà a Oriola (Baix Segura), després de la lectura de la tesi que l’ex-president farà al vespre a la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Aquest homenatge hauria resultat incòmode per a alguns dirigents populars, sobretot després de l’espectacle mediàtic del ‘cas dels vestits’ i una setmana abans del congrés del PP a Sevilla. El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha refusat la invitació a participar-hi i això ha fet anul·lar l’acte.

L’homenatge a Camps l’havia impulsat un grup de diputats del PP a les Corts, encapçalats pel diputat Andrés Ballester, que ha justificat l’absència de Fabra ‘per motius d’agenda’.

‘Era un sopar de Nadal, que celebre, des de fa quatre o cinc anys, però aquestes passades festes el vam ajornar perquè teníem dos companys, Francisco Camps i Ricardo Costa, en el judici i vam esperar que s’acabara el procés’, explica a Las Provincias Ballester.

L’homenatge s’havia previst per després de la lectura de Camps a Elx de la tesi doctoral a ‘Propostes per a la reforma del sistema electoral’, una qüestió que ja havia presentat quan era president i que havia rebut moltes crítiques. El col·lectiu del 15-M d’Elx ja ha anunciat que protestarà davant de la universitat per protesar contra la presència de Camps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any