Geli també contradiu Chacón i demana un nou pacte fiscal

  • Ernest Maragall etziba a l'aspirant a la secretaria general del PSOE que no representa el PSC

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.02.2012 - 16:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de les crítiques d’Ernest Maragall a Carme Chacón, l’ex-consellera socialista Marina Geli també ha fet servir Twitter per contradir l’aspirant a la secretaria general del PSOE per defensar la necessitat d’un nou pacte fiscal a Catalunya. ‘L’estatut d’eutonomia va donar lloc a pacte fiscal que ha millorat finançament. El 2013 s’havia de revisar. Sí nou pacte fiscal’, ha piulat Geli.

L’ex-conseller Ernest Maragall ha estat el primer socialista a criticar les paraules d’ahir de Carme Chacón, que, en nom del PSC, va atacar el concert econòmic. L’aspirant a la secretaria general del PSOE va proclamar que el PSC, ‘amb Carme Chacón al capdavant’ s’oposava al concert econòmic de Catalunya perquè el considerava ‘profundament insolidari’. Maragall li ha respost a Twitter: ‘Molts al PSC estem a favor de ser part activa en el pacte fiscal. És Chacón qui no ens representa, de tant PSOE com vol ser o ja és’

Segons Chacón, CiU parla de pacte fiscal per emmascarar la demanda d’un concert econòmic. I sobre els representants socialistes que van assistir a l’acte de l’Ateneu, va dir que hi havien anat a escoltar, no pas a donar-hi suport. També va defensar l’actual sistema de finançament autonòmic, ‘aprovat per tot el socialisme espanyol’.

Junqueras demana al PSC que es defineixi

El president d’ERC, Oriol Junqueras, va dir que ignorava l’opinió del PSC sobre el pacte fiscal, però va convidar els socialistes a definir-se. ‘Quan s’hagin definit, que ens ho comuniquin, perquè aleshores podrem opinar d’allò que diu el PSC.’

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem