EUPV exigeix al PP que accepti ‘País Valencià’ a les Corts

  • La junta de síndics va refusar una petició de compareixença d'una consellera perquè en el text hi apareixia el terme 'País Valencià'

VilaWeb
Redacció
08.10.2011 - 12:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La portaveu d’Esquerra Unida, Marga Sanz, ha exigit al PP que accepti la denominació ‘País Valencià’ a les Corts Valencianes, perquè ‘és legítima i està inclosa a l’estatut’. La junta de síndics va refusar la petició de compareixença de la consellera d’Infraestructures i Medi Ambient, Isabel Bonig, demanada per EUPV perquè en el text hi havia la denominació ‘País Valencià’ i, segons el PP, calia reformular-se.

Després d’aquesta resposta, Sanz ha presentat un escrit a la junta de síndics per exigir que admeti la petició de compareixença tal com la van formular des d’un principi. ‘És una vergonya que a aquestes alçades el PP encara no sàpiga aquestes coses’, ha afirmat Sanz.

Sanz ha acusat els populars de ‘crear crispació i polèmiques absurdes de les qüestions evidents’ i ha mostrat la seva sorpresa per aquesta reacció perquè ‘EUPV sempre utilitza la denominació País Valencià, no només a les intervencions orals, sinó també en qualsevol proposta o escrit que presenta a les Corts i a qualsevol institució’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any