VilaWeb publica la primera edició de la revista mensual

  • El número 0 es pot llegir a internet o descarregar-lo de forma lliure

VilaWeb
Redacció
29.07.2011 - 12:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb ha publicat el número 0 de la seva revista mensual, que aplegarà cada trenta dies el millor del contingut publicar al diari i articles inèdits que ajudaran a entendre millor la realitat informativa del país i del món. La revista (.pdf) també es pot llegir en format digital des de la plataforma d’Issuu o en dispositius mòbils del tipus de l’iPad. Aquest número és gratuït i obert per a tothom. A partir del següent número, corresponent al mes de setembre i que apareixerà el primer d’octubre la revista serà accessible només pels membres de +vilaweb.

La revista inclou una innovadora secció de periodisme de dades, que explica, per exemple, les cerques que s’han fet des de la ciutat de València a Google per a obtenir informació de Camps i Fabra. També presenta un avançament editorial del pròxim llibre de Joan Daniel Bezsonoff, que apareixerà al setembre o una anàlisi sobre l’impacte del nou sistema de dominis d’ICANN. Tot això més informacions i dossiers sobre els grans temes d’actualitat com la dimissió del president Camps, les amenaces de l’extrema dreta després de l’atemptat de Noruega o les reflexions del món sobiranista, un any després del 10-J. 

 Molts articles són interactius i porten a arxius de vídeo o àudio. Per exemple un article de Xavier Montanyà sobre Jordi Vendrell està enllaçat al programa de L’Internauta dedicat a ell. O un fragment de l’entrevista amb la vídua de Pau Casals porta a un vídeo sobre el famòs concert a la Casa Blanca.

La revista es pot llegir en versió online a través de la plataforma issuu o descarregant l’arxiu .pdf. També es pot llegir en aparells tipus tablet, en el cas de l’iPad carregant el pdf a l’iBooks.

A partir de l’edició de setembre la revista mensual de VilaWeb serà accessible només per als membres col·laboradors, parçoners o protectors de +vilaweb, la comunitat de lectors que dóna suport al diari.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any