Nou anys de feina en perill

  • El Cor i l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans actuen avui al Petit Palau, després d'haver perdut tots els ajuts públics

VilaWeb
Redacció
28.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre el Cor Jove i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans actuaran al Petit Palau oferint un concert especial, perquè les dues formacions han perdut la subvenció que rebien per part de la Generalitat i els integrants han hagut de finançar-se el viatge i l’estada a Barcelona. En parlem en aquest vídeo amb Magdalena González, promotora de l’orquestra, que diu que el projecte uneix dos pilars, joventut i música, indispensables en un marc cultural comú; i també amb Esteve Nabona, director del cor. 

En l’actuació d’avui, sota la direcció de Salvador Brotons, presentaran un repertori que inclou des de peces d’autors catalans com Joaquim Serra i Antoni Soler, fins a peces de les obres mestres de Bethoven i Schummann.

Dinamitzada per la presidenta de Forum Musicae, Magdalena González, l’Orquestra de Joves Intèrprets també fa una feina de recerca i edició del patrimoni musical català des de fa ja nou anys. Tot i perdre les ajudes, la voluntat que tenen és de no rendir-se i seguir treballant.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem