Desaparegut Carles Pla Biot, un menor de Meliana

  • Falta del seu domicili des de dissabte passat

VilaWeb
Redacció
14.06.2011 - 00:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des del dissabte passat es troba desaparegut un menor del nostre municipi, es tracta de Carles Pla Biot de 17 anys, és Alumne de 2n curs del cicle d’electricitat d’FP de EPLA.

Va desaparèixer el dissabte cap a les 21.00 hores quan es dirigia a sopar a casa d’uns amics. Pel que sembla va agafar el metro a l’estació de Meliana direcció València. En el moment de la desaparició vestia camisa blanca de la marca ADIDAS, gorra i pantalons tipus xandall, No porta mòbil ni la documentació, només 10 euros i un bonometro.

Per tot això, és molt recomanable la col.laboració de tots aquells que veiessin o es creuessin una persona d’aquestes característiques, a identificar-lo en el cas dels professionals i / o intentar avisar a algun membre dels cossos de seguretat en el cas dels particulars , perquè procedís a verificar les seues dades d’identificació.

En cas de reconèixer si us plau aviseu als telèfons d’emergència 112, 092, 091 a la Policia Local de Meliana 961493686-607411390, o a qualsevol altre cos de seguretat on es veiés la persona en qüestió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any