Gertrudis: rumba i calçots

  • La banda de rumba de la Garriga va presentar ahir el nou disc amb una calçotada a la muntanya de Montjuïc

VilaWeb
Redacció
06.05.2011 - 14:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup de rumba Gertrudis va triar ahir una manera ben especial de presentar el seu nou disc, ‘Tripolar’: una trobada musico-gastronòmica en què cinquanta persones van tenir l’oportunitat de fer plegats una calçotada i de gaudir de les cançons en directe de la formació de la Garriga. Caliu, festa i moltes ganes de ballar, tal com podeu veure en aquest vídeo, on el grup també parla del nou àlbum, que es manté fidel a l’estil de Gertrudis.

‘Ha estat un concert molt especial, mai no havíem fet una cosa així’, diu a VilaWeb el guitarrista, Xavi Freire, que explica que han estat aquests dies fent una petita ronda de presentació del disc en espais petits i que ara començaran a fer concerts de més gran format, en festes majors i festivals.

Fa dos anys els Gertrudis anunciaren en un comunicat una aturada indefinida per a poder ‘descansar dels escenaris i de la carretera’. Feia poc que havien publicat ‘500’, un disc enregistrat en directe, a tall de celebració del mig miler de concerts que havien fet. Ara, després d’un lapse de dos anys sense actuar i de quatre sense publicar cançons noves, el grup torna amb les seves rumbes, però també amb nous estils i sons més electrònics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any