La volta al món en disset blocs

  • Dissabte es fa al Saló del Turisme de Barcelona el primer congrés de blocaires viatgers · En parlem amb Marc Elena i Mireia Salvador, de Clubdeviatges.com

VilaWeb
Redacció
05.04.2011 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fer llargs viatges, amb calma i a l’aventura, ja no és anecdòtic. Tothom, poc o molt, en té alguna experiència, pròxima o llunyana. A casa nostra, com a mínim, n’hi ha disset de recents. Dissabte, al Saló Internacional del Turisme de Barcelona, es farà el primer Congrés Volta al Món, impulsat pels publicistes Marc Elena i Mireia Salvador, que van fer la seva volta al món, passant per una vintena de països, de l’octubre del 2008 a l’octubre del 2009. Amb ganes de compartir l’experiència amb gent que vulgui llançar-se a a aquesta aventura vital, van obrir al gener el Club de Viatges, amb la voluntat de difondre la cultura viatgera i establir ponts per fer circular informació entre viatgers. Un dels primers objectius que s’ha marcat és el Congrés Volta al Món, el 9 d’abril, en què participaran una quinzena de parelles viatgeres i blocaires, a més d’un parell d’aventurers en solitari. Com Marc Serena, autor del llibre La volta dels 25, basat en el seu viatge, als vint-i-cinc anys, per conèixer vint-i-cinc joves de vint-i-cinc països.

En parlem, a l’Internauta, amb Marc Elena i Mireia Salvador.

Podeu escoltar-lo en mp3.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem