Un passeig per Sinera amb Pep Quintana

  • El Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu contínua endavant amb els actes per commemorar els 25 anys de la seva mort

VilaWeb
Redacció
18.10.2010 - 11:53

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest mes d’octubre Salvador Espriu torna a ser protagonista a Arenys. El Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu ha programat diferents actes entre els que destaques les Passejades per Sinera amb Pep Quintana. Els diumenges d’octubre es realitzen unes sessions gratuïtes que aproparan la Sinera d’Espriu als participants. Per poder fer el recorregut conduït per l’arenyenc Pep Quintana només cal inscriure’s a la Llibreria El Set-ciències o trucant al telèfon 93.792.29.51, les places són limitades.

 Les activitats relacionades amb Salvador Espriu també són protagonistes del Correllengua 2010. El dissabte 23 d’octubre el Correllengua arriba a Arenys de Mar. Com cada any, es farà el tast de vins, activitat que enguany arriba a la setena edició. També hi participaran dos rapsodes que recitaran Espriu, ja que enguany el Correllengua es dedica al poeta de Synera. L’acte començarà a les 6 de la tarda a la Sala Noble del Calisay i el preu és de 5 euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any