El PP no prendrà mesures contra el membre del partit implicat en els incidents de Martorell

VilaWeb
Redacció
12.10.2006 - 19:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PP no prendrà cap mesura contra el membre del partit, Xavier Garcia Albiol, implicat en els incidents de dimarts a Martorell, en l’acte protagonitzat per Josep Piqué i Ángel Acebes. El president del PP a Catalunya ha dit que la reacció d’Albiol era ‘humanament comprensible, encara que no fos la més adequada’. El primer secretari del PSC, José Montilla, va ordenar ahir l’expulsió del responsable de les joventuts socialistes de Martorell, Jordi Lòpez, que havia participat en els aldarulls.Garcia Albiol és secretari d’organització dels populars catalans i regidor de la ciutat de Badalona. En un vídeo dels aldarulls difós per Tele 5 es veu com pega amb el braç un manifestant del míting de Martorell. Però, segons Piqué, l’agressió no es veu clarament.

Joan Herrera demana la dimissió de Piqué

Les reaccions de la resta de formacions polítiques no s’han fet esperar. Joan Herrera (ICV) ha demanat la dimissió de Josep Piqué, que ha acusat de manca de coherència. Artur Mas ha exigit responsabilitats al PP i ha demanat que no fomenti els enfrontaments. Finalment, Josep-Lluís Carod-Rovira ha dit que la violència no servia de res en un país civilitzat.

Enllaços
VilaWeb Badalona: El PSC demana al PP que adopti mesures contra Garcia Albiol per haver participat en els incidents de Martorell.
Bloc de Saül Gordillo: Piqué justifica el cop de puny de Garcia Albiol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any