Europa press
Agro.- Condis, la UOC i el FICCG estrenyen llaços per impulsar la cuina tradicional catalana
13:1226.06.2013
BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)
La cadena de supermercats Condis, la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica (FICCG) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració pel qual es comprometen a desenvolupar programes de cooperació acadèmica, investigació i innovació.
Segons ha informat Condis en un comunicat, han signat el conveni el director general de la cadena de supermercats, Enric Ezquerra; la directora general de la FICCG, Pepa Aymamí, i el rector de la UOC, Josep A.Planell, en presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí.
Els tres agents també col·laboraran en la promoció i divulgació de la campanya 'Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura Unesco 2014', de la qual Condis és un dels patrocinadors i que *te el suport del Govern.
La cadena de supermercats oferirà als seus clients un centenar de receptes de temporada de cuina tradicional catalana per fomentar una alimentació saludable, mentre que la UOC ha realitzat el càlcul de la composició nutricional d'aquestes receptes, que formen part del Corpus del Patrimoni Culinari Català, integrat per 1.200 elaboracions.
Aquest estiu, Condis convocarà entre tots els seus clients el guardó 'Dóna-li el teu toc a la cuina catalana', amb el qual premiarà les receptes que incorporin un toc innovador, i proporcionarà informació sobre la candidatura a través de 'flyers' i expositors.[FIN]
Resum
-
Última Hora
-
Espanya
-
Món
-
Economia
-
Cultura
-
Societat