Europa press

Logo ep

    Popeye també farà el salt al 3D

    21:0524.03.2010

    LOS ANGELES, 24 (EUROPA PRESS)

    Popeye el mariner no vol ser menys que els na'vi d'Avatar o l'Alicia de Tim Burton i també farà el salt al 3D. Serà Sony qui porti les aventures del rude mariner devorador d'espinacs a la gran pantalla en una pel·lícula d'animació tridimensional.

    Aquesta no serà la primera vegada que Popeye prova sort a la pantalla gran. El personatge creat per Elzie Crisler Segar en plena crisi del 29 va ser vist al cinema per última vegada el 1980, en una pel·lícula dirigida per Robert Altman i protagonitzada per un jove Robin Williams.

    En el seu nou assalt a la cartellera Popeye no serà de carn i os sinó creat per ordinador amb l'última tecnologia CGI i la filmació en tres dimensions. Serà Sony, la mateixa companyia que ja s'encarrega de portar Els Barrufets al cinema, qui apadrinarà aquesta pel·lícula que tindrà guió de Mike Jones i estarà produïda per Avi Arad, responsable de supertaquilles com 'Iron Man' o la trilogia de 'Spiderman'.

    "Quan em van trucar vaig començar a cantar la cançó de Popeye. El que sempre em va impressionar de la sèrie va ser el seu nivell d'animació. Sempre ha estat molt preciosista i increïblement detallista", ha afirmat Arad en declaracions a Variety. "Sóc un admirador de Popeye de tota la vida. Presentar-lo a una nova generació també suposa una nova forma de presentar el personatge als qui, com jo, vam créixer amb ell", ha destacat emocionat Jones.

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies