Europa press

Logo ep

    Mor el conductor de l'autobús de Togo

    19:3408.01.2010

    LOMÉ (TOGO), 8 (EUROPA PRESS)

    El conductor de l'autobús de la selecció de Togo ha mort després de l'atac del qual han estat víctimes a l'entrar en territori angolès, escenari a partir de diumenge que ve de la Copa Àfrica, i quatre persones més han resultat ferides, segons un oficial togolès.

    "El conductor angolès ha mort a l'atac", ha afirmat un portaveu del ministre d'Esports de Togo, que ha precisat que l'atac ha tingut lloc a la regió de Cabinda. A més, ha afirmat que els ferits són dos futbolistes i dos metges.

    El portaveu ha reconegut que alguns dels ferits han hagut de ser evacuats per seguir un tractament, tot i que no han estat facilitats cap tipus de detalls ni la gravetat de les ferides dels futbolistes.

    Mentrestant, el Manchester City, club en el qual milita el togolès Emmanuel Adebayor, ha confirmat a través de la seva pàgina web (www.mcfc.co.uk) que el davanter no té cap dany, després d'haver mantingut una conversa amb Adebayor.

    El club anglès va voler mostrar el seu suport als afectats i enviar-los el seu desig que es recuperin el més aviat possible. El conjunt de Manchester ha afirmat que es troba en contacte amb la Federació Anglesa de futbol per si de cas es coneixen més detalls de la situació.[FIN]

    Resum

    • Última Hora

      • Espanya

        • Món

          • Economia

            • Cultura

              • Societat

                Cercador

                Últimes notícies